Πληρωμή μέσω χρεωστικής/πιστωτικής Κάρτας
Το ηλεκτρονικό κατάστημα δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard. Οι συναλλαγές πραγματοποιούνται με το σύστημα ασφαλείας της Eurobank. Κατά τη διαδικασία αγοράς μέσω πιστωτικής κάρτας, αυτόματα ο Πελάτης μεταφέρεται σε ασφαλή διακομιστή (secure server) στην Eurobank. Όλα τα στοιχεία που μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά από τον πελάτη (στοιχεία πιστωτικής κάρτας) στην υπηρεσία της Eurobank, Στην περίπτωση αυτή δεν αποθηκεύονται πουθενά τα στοιχεία της κάρτας, παρά μόνο χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια ελέγχου και χρέωσης της.

Πληρωμή με αντικαταβολή
Επιλέγοντας την πληρωμή μέσω αντικαταβολής, πληρώνετε το συνολικό ποσό της παραγγελίας (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, τελών παράδοσης & αποστολής και οποιασδήποτε άλλης χρέωσης) στον υπάλληλο της εταιρείας courier. Υπάρχει επιπλέον κόστος +2.50€

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Η Παραγγελία μπορεί να εξοφληθεί σε έναν από τους λογαριασμούς των τραπεζών με τις οποίες συνεργάζεται η επιχείρηση. Στην περίπτωση της εξόφλησης μέσω τραπεζικής κατάθεσης ο αγοραστής για την ταχύτερη επεξεργασία της παραγγελίας του θα πρέπει να ενημερώσει την Επιχείρηση αποστέλλοντας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με email στη διεύθυνση info@aromatopoleion.gr.
Ως αιτιολογία κατάθεσης ο Πελάτης οφείλει να χρησιμοποιήσει το πλήρες ονοματεπώνυμό του ή τον αριθμό παραγγελίας του. H παραγγελία βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής έως ότου η Επιχείρηση επιβεβαιώσει ότι το ποσό έχει κατατεθεί. Σε περίπτωση μεταφοράς ποσού μεταξύ διαφορετικών Τραπεζικών Ιδρυμάτων, τυχόν πρόσθετες τραπεζικές χρεώσεις βαρύνουν αποκλειστικά τον Πελάτη και όχι την Επιχείρηση.

Eurobank: GR5802601970000830200753553

Με μετρητά κατά την παραλαβή
Με μετρητά χρήματα ή πιστωτική/χρεωστική κάρτα, σε περίπτωση παραλαβής από φυσικό κατάστημα της Επιχείρησης.